7 percheziții în Piatra-Neamț la clanurile de hoți: au fost confiscați bani, bijuterii și un autoturism, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii pietreni însoțiți de mascați au descins, din nou, la locuințele celor din clanul Bozu, în cartierele Văleni și Speranța, din Piatra-Neamț. Perchezițiile s-au derulat ieri, 19 octombrie, la 7 suspecți de furturi în alte dosare instrumentate de polițiști. În urma acțiunii, au fost confiscate un autoturism, bijuterii, bani, telefoane mobile și o parte din bunurile furate.

Ancheta vizează mai multe furturi din firme, iar cei 7 suspecți au fost duși la sediul poliției pentru audieri. Singurul care a fost reținut pentru 24 de ore este Dumitru Bozu, 40 de ani, urmând ca polițiștii să decidă dacă va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă.

Descinderile de ieri s-au desfășurat și cu sprijinul jandarmilor, iar suportul a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale: „La data de 19 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, au efectuat 7 percheziții domiciliare, în municipiul Piatra Neamț, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale. În urma descinderilor, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea confiscării, telefoane mobile, bijuterii din aur și sume de bani, bunuri susceptibile a proveni din activitatea infracțională. De asemenea, un autoturism a fost indisponibilizat de polițiști, în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii au pus în aplicare mandatele de aducere emise pe numele persoanelor bănuite, ce au fost conduse la sediul poliției. În baza probatoriului administrat, un bărbat de 40 de ani, din Piatra Neamț, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat”, transmite IPJ Neamț.

C.I.

Articolul precedent82 de cazuri noi de coronavirus raportate în Neamț
Articolul următorTârgu Neamţ: Primăria şi Poliţia Locală fac apel la simţ civic şi colaborare din partea cetăţenilor