0:00

Curtea de Apel Bacău s-a pronunțat definitiv în cazul tentativei de omor din sala de așteptare a Centrului Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Roman. Magistrații din județul vecin au respins apelul lui Udilă Dumitru Ionel, de 43 de ani, din Roman, ca nefondat. În acest fel, decizia prin care instanța de fond, Tribunalul Neamț, a aplicat o pedeapsă de 7 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor, a devenit definitivă.

7 ani de închisoare pentru tentativa de omor de la Spitalul Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Respinge ca nefondat apelul formulat de inculpatul Udilă Dumitru Ionel împotriva sent. pen. 80/P/29.08.2022 pronunţată de Tribunalul Neamţ în dosarul nr. 475/103/2021. În baza art. 275 alin. 2 cpp obligă inculpatul la plata sumei de 300 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă“, conform Curții de Apel.

Fapta a avut loc pe 4 septembrie 2019, când a avut loc o încăierare cu cuţite între mai multi bărbaţi, confruntarea fiind surprinsă de camerele de luat vederi ale unităţii spitalicești. Mai multe amănunte puteți citi AICI. (G.S.)

Articolul precedentISU Neamț serbează majoratul
Articolul următorLibertate limitată pentru fostul director al Ambulanței Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.