reclama autocenter

O acțiune derulată de Poliția Rutieră Neamț la prima oră a zilei de 3 noiembrie s-a încheiat cu 7 amenzi date pentru nepurtarea măștii în autobuze.

Echipajele polițiștilor rutieri au oprit 40 de autobuze de transport public de persoane în zona regimenului din Piatra-Neamț, unde s-a derulat acțiunea. Doar pentru că nu respectau regulile de protecție la coronavirus, șapte călători au fost amendați. „În urma neregulilor constatate pe parcursul acțiunii, polițiștii au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale, dintre care 7 pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 și una conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. O amendă a fost dată unui șofer de transport mărfuri care a încălcat regulile rutiere.

Acțiunea de astăzi a vizat verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane și dacă sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 în transportul public de persoane. Polițiștii le-au și reamintit celor pe care i-au oprit astăzi importanța respectării distanțării fizice, purtării măștii.

C.I.

Articolul precedent3 beneficii neasteptate de care se bucura cititorii literaturii thriller
Articolul următorComponenţa comisiilor de specialitate din Consiliul Local Târgu Neamţ