0:00

6 strategii pentru optimizarea șanselor de câștig la ruletă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNu mai este un secret pentru nimeni faptul că ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri din cazinourile stradale și online. Jocul de ruletă a devenit popular odată cu migrarea acestuia în mediul digital, fiind mai ușor de accesat și practicat de fanii gamblingului.

Cu toate că este un joc extrem de popular și cunoscut, în continuare șansele de câștig la ruletă sunt printre cele mai mici în raport cu alte jocuri. Mulți pasionați consideră că ruleta este un joc ușor, dar interesant, la care pot participa atunci când accesează un cazinou. Deși o mare parte din joc este lăsată în seama norocului, există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă crește șansele de câștig la ruletă.

În decursul istoriei ruletei, specialiștii au elaborat o serie de strategii de ruletă ce vin în sprijinul jucătorilor pentru a-i ajuta să-și optimizeze șansele de câștig și pentru diminuarea pierderilor. Majoritatea dintre acestea au la bază sistemul Martingale.

Strategia de pariuri Martingale

Regulile strategiei Martingale sunt simple. De fiecare dată când pierdeți o mână, la următoarea dublați pariul. Chiar dacă sunteți pe o serie de pierderi, ideea este că, în cele din urmă, veți câștiga, iar câștigul ar trebui să fie suficient de semnificativă pentru ca voi să vă recuperați banii și eventual un mic profit în coantum cu miza primei mâini.

Teoretic vorbind, înainte de a câștiga la ruletă, trebuie să pierdeți. Se știe că ruleta nu are un RTP prea mare, așa că ar fi bine să găsiți o masă cu un pariu minim scăzut. În plus, majoritatea meselor au o desemnare maximă a mizei, așa că asigurați-vă că acest număr este suficient de mare pentru ca suma cu care doriți să începeți să fie echitabilă pe termen lung.

6 strategii pentru optimizarea șanselor de câștig la ruletă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiStrategia de pariuri Grand Martingale

Strategia de pariere Grand Martingale are la bază regula Martingale. Singura diferență este că această opțiune funcționează la o scară mai mare. De fiecare dată când pierzi o mână, la următoarea veți dubla pariul plus o sumă suplimentară egală cu pariul original. Deși acest lucru ar putea avea un impact mai semnificativ asupra bankroll-ului vostru, plata va fi mult mai mare atunci când câștigați.

Această strategie de pariuri este perfectă pentru cei care au o sumă considerabilă alocată jocului de ruletă. Poate deveni profitabil rapid, ceea ce înseamnă că puteți pleca cu o sumă substanțială după doar câteva victorii. Pe de altă parte, dacă veți continua seria de pierderi, ar fi bine să puteți susține până la prima mână câștigată.

Strategia de pariere Reverse Martingale

Strategia de pariere Reverse Martingale urmează reguli similare cu strategia Martingale, dar invers. În loc să vă dublați pariul atunci când pierdeți o mână, faceți acest lucru când câștigați. Acest lucru oferă avantajul de a minimiza daunele atunci când pierdeți. Singurul dezavantaj al acestei opțiuni este că va trebui să aveți o serie de câștiguri înainte de a vedea un profit considerabil.

Strategia de pariere Reverse Martingale are mai mult sens pentru mulți jucători. Deoarece vă veți coordona pariul în funcție de momentul în care câștigați, aveți o șansă mai mică să vă cheltuiți toți banii pe o serie de pierderi. Dacă intrați într-o perioadă câștigătoare, aveți o oportunitate excelentă de a maximiza acest potențial utilizând această strategie.

Strategia D’Alembert

Pentru acei jucători care nu sunt atât de predispuși să dubleze pariurile, strategia de ruleta D’Alembert este o opțiune excelentă. Oferă un risc mult mai mic de a pierde o sumă semnificativă decât alte opțiuni. Mai precis, vă măriți șansa cu unu după o pierdere și o înmulțiți după o victorie.

Este important să fiți cumpătați și să vă ridicați de la masa de joc la timp, înainte să pierdeți mai mulți bani. Indiferent cât de adaptată este o strategie, nu veți putea câștiga o sumă prea mare de bani înainte să pierdeți. O regulă de bază este să plecați atunci când aveți mai multe victorii decât pierderi sau sunteți mulțumiți de suma câștigată.

Strategia Ruletei Fibonacci6 strategii pentru optimizarea șanselor de câștig la ruletă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Această strategie de ruletă este una dintre cele mai sigure. Dacă sunteți un jucător extrem de conservator, această strategie este ideală! Strategia ruletei Fibonacci se bazează pe celebrele numere Fibonacci – o secvență de numere care este suma celor două numere dinainte. Această secvență arată astfel:

1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13 – 21 – 34 – 55 – 89 – 144 – 233 – 377 – 610 – 987

Când utilizați acest sistem, va trebui să îl implementați numai pentru pariurile cu număr par. Aceste pariuri au o șansă de 50% de a câștiga de fiecare dată și va trebui să așteptați primul câștig înainte de a trece la următorul număr din succesiune. Veți începe cu pariul minim. Odată ce ai câștigat, crește cu unu. Dacă câștigi din nou, mărește miza cu două și așa mai departe. Când pierzi o mână, iei de la capăt cu pariul minim.

Strategia James Bond

Această strategie este cea mai bună atunci când nu intenționați să petreceți prea mult timp la masă. În cadrul acestei strategii, jucătorii vor trebui să-și amintească doar trei pariuri. Mai întâi, puneți un pariu de 140 USD pe un număr de la 19 la 36. Apoi, 50 USD pe un număr de la 13 la 18. În cele din urmă, un pariu de 10 USD pe zero unic.

Această strategie funcționează bine, deoarece garantează un câștig aproape 2/3 din timp. 1/3 șansa de pierdere poate depăși rapid pariurile maxime la masă. Acesta este motivul pentru care strategia de pariuri James Bond este cea mai bună pentru cineva care nu plănuiește să petreacă o perioadă lungă de timp la o masă de ruletă.

Indiferent de mediul în care alegeți să vă încercați norocul la ruletă, important este să vă adaptați strategia la stilul de joc. Puteți opta pentru un cazinou online sau unul clasic și jucați pentru relaxare și distracție.

Articolul precedentTânăr din Dumbrava Roșie urmărit internațional, prins acasă
Articolul următorA agăţat cu oglinda retrovizoare a maşinii o femeie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.