Până astăzi, 11 aprilie, mai sunt 515 persoane în carantină în centrele speciale din județul Neamț, iar 389 au terminat perioada de supraveghere. Direcția de Sănătate Publică Neamț mai raportează că numărul celor aflați în izolare la domicilii a ajuns la 819, în vreme ce 5.524 de persoane au ieșit, până acum, din izolare.

În ultimele 24 de ore, echipajele de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari au făcut verificări de mai multe ori la domiciliile a 931 de persoane, cu privire la modul în care sunt respectate condițiile de izolare. Au fost controlate 82 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate. Pentru nerespectarea măsurilor în vigoare, au fost aplicate 109 amenzi, în valoare totală de peste 306.000 de lei, informează prefectura Neamț.

Numărul persoanelor revenite din străinătate a scăzut, jandarmii executând 4 misiuni de însoțire a persoanelor către locațiile de carantină sau de izolare și de escortă a unor convoaie de autovehicule care tranzitează județul Neamț. (C.I.)

Articolul precedentNoi echipamente medicale la Spitalul Târgu Neamţ
Articolul următorNova ApaServ Botoşani solicită clienţilor să nu facă risipă de apă potabilă