În această dimineață de 27 iulie, începând cu ora 6:00, polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial Vaslui, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, au declanșat o acțiune pentru destructurarea unei rețele infracționale, care avea preocupări pe linia contrabandei cu produse din tutun.

Se fac 51 de percheziții domiciliare în mai multe locuri din Vaslui și Galați, iar alte 27 de percheziții se efectuează asupra unora din autoturismele folosite de suspecți. La percheziții participă lucrători din cadrul tuturor structurilor Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași și 40 jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău. 46 de persoane vor fi duse cu mandat la audieri, precizează Poliţia de Frontieră într-un comunicat de presă.

„Documentarea activității infracționale a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentul Operațiuni Speciale – Biroul Operațiuni Speciale Vaslui. Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, a precizat inspector principal Irina Mirică, purtător de cuvânt al STPF Vaslui. (ZCH NEWS; FOTO: Poliţia de Frontieră)

Articolul precedentMorenciu demis de la DSP Neamț
Articolul următorPoliţist decedat în accident pe Litoral
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.