Pentru perioada 7-10 mai sunt disponibile 50 bilete de tratament balnear pentru pensionarii din Neamț. Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Neamț repartizează informatizat biletele în funcție de ordinea cererilor, opțiunile exprimate și punctajele obținute de pensionarii înscriși. Sunt locuri disponibile în stațiunile Buziaș, Covasna, 1Mai – Oradea, Pucioasa, Amara, Nicolina, Sarata Monteoru, Geoagiu Băi.

„Beneficiarii sunt înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate fiind afișată atât la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției”, spune Oana Fodor, purtătorul de cuvânt al CJP Neamț.

Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile. În situația neridicării biletului de tratament repartizat pentru o serie, solicitantul mai poate obține un alt bilet de tratament doar din categoria celor nevalorificate pentru seria respectivă, sau după caz, dintr-o altă serie, cu condiția depunerii unei noi cereri. Pentru anul 2018, pensionarii nemțeni dispun de 977 bilete de tratament în stațiuni, alocate de la București, față de 4.950 solicitări înregistrate până acum la CJP Neamț. Din cele 977 bilete disponibile, au fost distribuite până acum 212 bilete. (C.I.)

Articolul precedent10 ani și 4 luni de închisoare pentru crima din Satul Olimpic
Articolul următorTaximetriștii n-au avut noroc nici de data asta
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.