După ce polițiștii de la Secția Rurală Săvinești au documentat, timp de două zile, activitatea infracțională a 5 persoane din Săvinești, bănuite de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, în ziua de 5 ianuarie, mascații i-au ridicat pe suspecți și i-au reținut pentru 24 de ore.

Investigațiile efectuate de polițiști au relevat faptul că, la data de 3 ianuarie a.c., pe fondul unui conflict mai vechi, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 68 de ani, având asupra lor mai multe obiecte contondente, ar fi pătruns în curtea imobilului unui bărbat de 63 de ani, din Săvinești,  unde ar fi exercitat acte de violență asupra acestuia și a două persoane, în vârstă de 36, respectiv 39 de ani”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Totodată, aceștia i-ar fi adresat amenințări unui bărbat de 31 de ani. Prin activitatea infracțională desfășurată, cei implicați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, totodată fiind sancționați contravențional pentru nerespectarea măsurilor de protecție stabilite prin Legea 55/2020”.

Astăzi, cei 5 membri ai familiei Stănescu vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

Articolul precedentAu intrat în casă peste un bătrân și l-au strâns de gât pentru…15 lei
Articolul următorOficial: Școală online până pe 8 februarie, cum ar putea fi reluate cursurile în forma clasică