Astăzi, 11 septembrie, au fost anunțate alte 48 de persoane, din județul Neamț, infectate cu noul coronavirus. În afară de focarul de la Centrul pentru persoane adulte cu handicap Roman, mai sunt câteva cazuri pozitive la angajații fabricii de țevi din Roman.

Statistica indică 2.531 de cazuri în total în Neamț, până acum, ceea ce arată că rata de infectare a ajuns la 5,38 cazuri la mia de locuitori. Județul Neamț este, astăzi, pe locul 14 în țară. Totodată, în ultimele 24 de ore s-a mai înregistrat un deces, al unui pacient internat în Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Bărbatul, în vârstă de 83 de ani, avea și alte boli grave. Este cel de-al 88-lea deces din județul Neamț. Astăzi, erau 9 pacienți internați în ATI, dintre care 7 conectați la ventilatoare.

48 de cazuri noi de Covid în Neamț și un deces în ultimele 24 de ore, ZCH NEWS - sursa ta de informații

 

Pentru regiunea Nord-Est, astăzi au fost raportate 326 de cazuri noi, față de 300 câte erau ieri, conform Institutului Național de Sănătate Publică:

-Bacău: 61 cazuri noi

-Botoșani: 20 cazuri noi

-Iași: 62 cazuri noi

-Neamț: 48 cazuri noi

-Suceava: 75 cazuri noi

-Vaslui: 60 cazuri noi

48 de cazuri noi de Covid în Neamț și un deces în ultimele 24 de ore, ZCH NEWS - sursa ta de informații

La nivel național, au fost confirmate încă 1.391 de persoane infectate, astăzi. Sunt 35 de decese înregistrate de ieri și până astăzi, dintre care doar un pacient nu mai avea și alte boli. Mai multe informații oficiale aici .

C.I.

Articolul precedentIncident în trafic în Piatra-Neamț: șofer lovit cu pumnul, în timp ce stătea la semafor
Articolul următorBărbat găsit cu arma încărcată în mașină, pădurarul a anunțat poliția