reclama autocenter

Vineri, 16 martie, au primit biletele pentru tratamentul balnear 43 de pensionari din Neamț. Aceștia vor petrece Paștele în stațiunile Covasna, Geoagiu Băi, Olănești, 1Mai – Oradea, Pucioasa, Amara, Nicolina și Sărata Monteoru, data de intrare în stațiuni fiind posibilă în perioada 5-7 aprilie.

„Beneficiarii vor fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament, dar lista cererilor aprobate este afișată atât la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției. Este a patra serie de bilete alocate pentru județul Neamț în anul 2018”, a declarat Oana Fodor, purtătorul de cuvânt al Casei de Pensii Neamț.

În continuare au rămas nesolicitate 7 bilete pentru tratament în stațiunile Amara, 1 Mai (Oradea) și Pucioasa, întrucât nu au fost solicitări pentru acestea. Cei care întrunesc condițiile și vor să se trateze la băi trebuie să completeze o cerere tip (anexa 1 la ordinul 1157 din 15 februarie 2018) și să o trimită împreună cu o copie după actul de identitate fie cu poșta, prin fax, prin e-mail fie o pot depune personal la CJP Neamț, cu cel puțin 30 de zile înainte de prima lună pentru care se solicită biletul. În momentul eliberării biletului, persoana trebuie să depună documentele privind calitatea de pensionar, de asigurat în sistemul public de pensii sau de beneficiar al unor legi speciale, precum și documentele medicale care atestă afecțiunea ce impune tratament balnear.

Până acum, 112 pensionari au mers la tratament în stațiuni, în cele patru serii. Anul acesta, județul Neamț a primit 977 de bilete de tratament, dar există 4.151 de solicitări. (C.I.)

Articolul precedentL4: Cimentul-Bradu 3-2 * Pintilii: „Îmi asum o primă repriză fricoasă!”
Articolul următor859 de nemțeni care au depus D600 vor depune și declarația fiscală unică
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.