0:00

Casa Județeană de Pensii Neamț informează că, pentru a patra serie de tratament balnear, cu dată de intrare în stațiuni perioada 20-23 aprilie 2023, s-a realizat alocarea automată a 43 bilete de tratament balnear. Acestea sunt pentru stațiunile Covasna, Amara, Lacu Sărat, Sarata Monteoru, 1Mai – Oradea, Olănești și Nicolina, au rămas disponibile 12 bilete de tratament pentru următoarele statiuni: Buziaș (2 bilete), Lacu Sarat (1 bilet) Pucioasa (4 bilete), Nicolina (3 bilete) și Moneasa (2 bilete).

43 de bilete de tratament pentru pensionarii nemţeni în aprilie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBiletele sunt alocate prin aplicație informatică, iar beneficiarii sunt înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman și pe pagina de internet a instituției: https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/

Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00.

43 de bilete de tratament pentru pensionarii nemţeni în aprilie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii, cu cel puțin 30 de zile înainte de prima lună din perioada în care se solicită sejurul, doar cererea tip completată corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar, urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

Până la această dată sunt depuse 3870 cereri de tratament balnear pentru anul 2023, fiind valorificat, pentru primele trei serii de tratament balnear, un număr de 112 bilete de tratament.

Angela Croitoru

Articolul precedentFOTO Acțiuni pentru integrarea etnicilor romi
Articolul următorAUR Neamț respinge acuzația că  George Simion este omul FSB
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.