Actualizare : ”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 55 de ani, din Tazlău, conducea un autoturism pe DJ 156 A, pe direcția Roznov – Dobreni, ajuns la intersecția cu DN 15 D, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire și nu ar fi acordat prioritate de trecere unei autoutilitare, condusă de un bărbat de 45 de ani, din Iași, intrând în coliziune cu acesta”, au stabilit polițistii. ”Din impact, autoturismul a ricoșat în alte două autoturisme care erau oprite în intersecție, la indicatorul Oprire, conduse de un bărbat de 36 de ani, din Săvinești, respectiv o femeie de 43 de ani, din Girov. În urma eventimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto din Tazlău, care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale, acesta neputând fi testat cu aparatul etilotest. Ceilalți trei conducători auto au fost testați, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”. 

 

Știre inițială: Un nou accident s-a întâmplat, în această seară (21 iunie), în deja faimoasa intersecție de la Căciulești, unde neacordarea de prioritate este o problemă constantă. De data aceasta s-au ciocnit 4 autoturisme  și, potrivit primelor informații, o singura persoană a fost rănită. La locul accidentului s-au dus echipaje de ambulanță, de pompieri și de poliție. Urmează să se stabilească exact cum anume s-a petrecut accidentul. Vom reveni cu detalii.

Articolul precedentMăsura iresponsabilității la volan: 1,25mg/l alcool pur în aerul expirat
Articolul următorAlertă! Inundații în peste 30 de case și 60 de gospodării și un drum blocat de aluviuni

1 COMENTARIU

  1. De ce nu se pun semafoare în aceasta intersecție ? Câți oameni mai e necesar sa moara pentru ca un om sa decidă instalarea lor???

Comments are closed.