0:00

3,6 milioane de lei prin PNRR pentru reabilitarea Liceului “Ion Creangă” Pipirig, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 30 ianuarie, la Ministerul Dezvoltării au fost semnate 780 de noi contracte de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență, între acestea aflându-se și cel destinat unui liceu din comuna Pipirig, județul Neamț.

Este vorba despre proiectul “Reabilitare și eficientizare termoenergetică a clădirii P+1, din cadrul Liceului Tehnologic Ion Creangă din comuna Pipirig, județul Neamț” care va primi o finanțare europeană nerambursabilă în valoare totală de 3,6 milioane de lei.

Pe 15 februarie anul trecut, Primăria Pipirig a achiziționat laptop-uri pentru această unitate de învățământ în valoare de 7.364 de euro. Pe 22 octombrie 2021, site-ul de licitații publice “sicap.ai” precizează că primăria a achiziționat tablete destinate aceluiași liceu în valoare de 17.713 euro. Ceea ce înseamnă că în Pipirig învățământul modern este cu adevărat o prioritate.

La nivel național, astăzi, au fost semnate contracte de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență, în valoare totală de 1,5 miliarde de lei. Singurul proiect din Neamț a fost, de această dată, cel de la Pipirig.

Angela Croitoru

Articolul precedentIncendiu devastator în localitatea Goșmani, două femei și un bărbat au suferit atacuri de panică
Articolul următorPrimarii și șefii CJ premiați cu 50% pentru finanțările europene
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.