3,6 milioane de lei prin PNRR pentru reabilitarea Liceului “Ion Creangă” Pipirig, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 30 ianuarie, la Ministerul Dezvoltării au fost semnate 780 de noi contracte de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență, între acestea aflându-se și cel destinat unui liceu din comuna Pipirig, județul Neamț.

Este vorba despre proiectul “Reabilitare și eficientizare termoenergetică a clădirii P+1, din cadrul Liceului Tehnologic Ion Creangă din comuna Pipirig, județul Neamț” care va primi o finanțare europeană nerambursabilă în valoare totală de 3,6 milioane de lei.

Pe 15 februarie anul trecut, Primăria Pipirig a achiziționat laptop-uri pentru această unitate de învățământ în valoare de 7.364 de euro. Pe 22 octombrie 2021, site-ul de licitații publice “sicap.ai” precizează că primăria a achiziționat tablete destinate aceluiași liceu în valoare de 17.713 euro. Ceea ce înseamnă că în Pipirig învățământul modern este cu adevărat o prioritate.

La nivel național, astăzi, au fost semnate contracte de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență, în valoare totală de 1,5 miliarde de lei. Singurul proiect din Neamț a fost, de această dată, cel de la Pipirig.

Angela Croitoru

Articolul precedentTradiții și obiceiuri de Trisfetite – Misterul sărbătorii Sfinților Trei Ierarhi
Articolul următorPrimarii și șefii CJ premiați cu 50% pentru finanțările europene
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.