0:00

34 cadre medicale confirmate, 31 în izolare. Personalul medical de la Spitalul Județean Neamț va fi testat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă ce a schimbat conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, astăzi, 10 aprilie, ministrul Nelu Tătaru a dat o declarație de presă. Acesta a explicat că a venit la Piatra Neamț „pentru a da încredere personalului medical”.

34 cadre medicale confirmate, 31 în izolare. Personalul medical de la Spitalul Județean Neamț va fi testat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa spitalul județean este un focar, mai mic decât de la SJU Suceava: sunt 8 medici și 26 asistente, infirmiere și personal TESA confirmați pozitiv, iar alți 31 de angajați ai spitalului sunt în izolare. Situația a fost comunicată oficial de noul manager, dr. Daniela Marcoci.

Ministrul Tătaru a spus că tot personalul medical va fi testat: „Am discutat cu managementul spitalului și cu DSP, tot personalul medical va fi testat, iar tot ce există cu simptome respiratorii va fi testat”.

(C.I.)

Articolul precedentArestare prin videoconferință la Târgu Neamț
Articolul următorMinistrul Sănătății: Spitalul Județean Neamț – Un focar mic, probleme de management și de circuite, personal suficient