0:00

30.000 de lei furați dintr-un apartament, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProprietarii unui apartament din Roman au avut surpriza să constate că au fost jefuiți, în perioada 13-16 ianuarie, cât au lipsit de acasă. Când s-au întors au constatat că nu mai au niciun ban din cei 30.000 de lei, 200 de dolari și 100 de lire sterline pe care le aveau, iar în plus lipsea și un lanț de aur. Oamenii au anunțat imediat polițiștii, care au făcut cercetările la fața locului și au început investigațiile pentru găsirea autorilor.

„Tot ieri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman, în urma activităților operative desfășurate, au identificat trei tineri cu vârste între 15 și 20 de ani, din Roman, bănuiți de săvârșirea faptei”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

„Polițiștii romașcani au documentat acest caz, iar în jurul orei 21:00 a fost dispusă măsura reținerii tinerilor pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind recuperat prejudiciul aproape în totalitate. Astăzi, 17 ianuarie, tinerii sunt prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman pentru luarea unei măsuri preventive”. (C.M.)

Articolul precedentCu ochii pe cer: fenomene astronomice în 2017
Articolul următorÎPS Teofan vine la Târgu-Neamț să instaleze noul protopop
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.