În 3 zile, poliția rutieră a amendat 886 de șoferi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii rutieri din Neamț au intensificat acțiunile de prevenire a accidentelor, acționând pe cauzele principale. În doar 3 zile, în perioada 8-10 iulie, au fost prezenți în stradă 185 de polițiști, majoritatea din cadrul Serviciului Poliției Rutiere, dar și din structurile de ordine publică și transporturi. Iar rezultatele acțiunilor arată că agenții n-au avut milă. Au fost amendați 886 de șoferi, iar valoarea totală a sancțiunilor s-a ridicat la 111.185 de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 2.400 de lei.

”Totodată au fost reținute 41 permise de conducere din care 8 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și 11 pentru depășirea regimului legal de viteză; au fost retrase 21 certificate de înmatriculare și au fost constatate 20 infracțiuni, din care 10 la regimul rutier”, a precizat subcomisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

În ultima lună, polițiștii rutieri au organizat acțiuni cu efective mărite în trafic, în ideea de a asigura fluența și a preveni accidentele, dar și controale săptămânale pe mijloacele de transport în comun. Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, nu doar regimul de viteză fiind în atenția agenților, ci întreaga conduită a conducătorilor auto. (C.M.)

Articolul precedentMinisterul Educației vrea experți * Calendarul de concurs
Articolul următorSe schimbă Stema României! Coroana este readusă pe capul Acvilei!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.