0:00

3 scandalagii infantili din Crăcăoani au dat cu toporul în poarta unei femei din Bodești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei indivizi, cu vârste între 16 și 20 de ani, au făcut scandal, cu țipete, amenințări și violențe, în ziua de 10 iunie, pe o stradă din Bodești. Mai întâi s-au legat de o femeie de 28 de ani, pe care au amenințat-o și au speriat-o suficient încât femeia să sesizeze poliția.

La scurt timp, unul dintre tineri s-ar fi deplasat la locuința unei alte femei, de 73 de ani, pe care ar fi amenințat-o, iar ulterior, ar fi lovit cu un topor pe care îl deținea asupra sa, poarta de acces în curtea locuinţei acesteia”, a declarant agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Tinerii au fost depistați și conduși la sediul poliției, pentru audieri. În urma documentării activității infracționale, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi dintre aceștia, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ameninţare, distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Cei doi, care au fost reținuți, vor fi prezentați, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Așteptăm cu interes să vedem cum vor fi ”recompensați” pentru comportamentul lor, absolut impardonabil.

C.M.

Articolul precedentÎn Piatra Neamț, la o farmacie din șase se poate găsi Euthyrox.
Articolul următorÎn contextul coronavirusului, şi plata profesorilor implicați în examenele naționale e o necunoscută