0:00

299 de amenzi în trafic și 85 de permise reținute în week-end, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii rutieri au ieșit pe străzi cu radarele, în perioada 15 – 17 mai, și au sancționat o mulțime de șoferi care se bucurau de relaxare dintre starea de urgență și cea de alertă.

”În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri au aplicat 299 de sancțiuni contravenționale, dintre care 11 pentru consum de alcool, 206 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 82 pentru alte abateri rutiere. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate de polițiști este de peste 247.000 de lei”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În cele două zile, 85 de șoferi au rămas fără permis, cei mai mulți (61) pentru nerespectarea vitezei legale, 11 pentru consum de alcool și 13 pentru alte încălcări ale Codului rutier. De asemenea, polițiștii au constatat 11 infracțiuni, dintre care 7 infracțiuni pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

C.M.

 

Articolul precedentInformare de instabilitate atmosferică: se anunţă ploi torenţiale şi vijelii
Articolul următorOrdinul privind pregătirea elevilor din anii terminali a fost atacat la Curtea de Apel Iaşi