În perioada 24-27 iunie vor avea loc manifestările dedicate Zilelor Oraşului Piatra Neamţ –Piatra Fest 2021, devenite tradiţionale. Anul acesta administraţia pietreană şi-a propus organizarea mai multor manifestări de stradă precum concerte, proiecţii de film, spectacol de muzică şi lumini cu DJ, atât pe scena de la Curtea Domnească, cât şi pe scena ce va fi amplasată în Piaţa Ştefan cel Mare precum şi un festival gastronomic.

Anterior Zilelor Oraşului, dar inclusă în programul acestora, în perioada 17-20 iunie, va avea loc premierea câştigătorilor Concursului Naţional de Sărituri peste Obstacole “Cupa Municipiului Piatra Neamţ“, 35.000 de lei reprezentând fondul pentru manifestarea ecvestră.

Premierea a 100 de cupluri care împlinesc 50 de ani de căsătorie anul acesta, care vor primi câte 500 de lei, diplomă şi un buchet de flori, va avea loc în cadrul unei acţiuni oficiate de primarul Andrei Carabelea. Şi olimpicii pietreni ce au obţinut locurile I, II şi III la concursurile şi olimpiadele şcolare vor fi premiaţi, alături de profesorii lor coordonatori. Câştigătorii locurilor I vor primi un premiu de 1.000 de lei, locul II -600 de lei, locul III – 500 de lei, menţiune -200 de lei, echipele 2.000 de lei, alte rezultate excepţionale – 1.000 de lei. Pentru această festivitate de premiere vor fi alocaţi 40.000 de lei, de la capitolul “Învăţământ“ al bugetului local.

Angela Croitoru

Articolul precedentPercheziții cu criminaliști și mascațiîntr-un dosar de contrabandă
Articolul următorPartidul Național Liberal, 146 de ani de la înființare. Nicu Albu, figură proeminentă a liberalismului nemțean
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.