Shopping City Piatra-Neamț a decis să transforme ziua de duminică, 23 iulie, într-una cu adevărat hawaiană. „Fiecare vară trebuie celebrată cu cel puțin o petrecere de pomină. Noi ți-am pregătit o super zi la Shopping City Piatra-Neamț, în care să te bucuri de o zi perfectă de vară! Ne-am gândit că ai avut o săptămână plină, așa că duminica ți-am rezervat-o ție! Da, ție și familiei tale!”, se precizează pe portalul Shopping City Piatra-Neamț.

Pe 23 iulie, în intervalul orar 16:00-20:00, Shopping City Piatra-Neamț îşi va întâmpina clienţii „cu ghirlande de flori, veselie, și multe cadouri”. „Vino să faci poze în decorul hawaiian amenajat special pentru tine. Ai tot felul de props-uri care să îți facă amintirea fotografiei amuzantă (avem ghirlande, fuste, ochelari, pălării). Dacă te afli printre primii 200 care fac poze, o să primești și un fresh gratuit din partea noastră!”, precizează organizatorii.

De asemenea, primii 400 de clienți, care fac cumpărături în Shopping City Piatra-Neamt (dovada o constituie bonul!), pot pleca cu un evantai, o sacoşă de cumpărături de diferite modele, o geantă termoizolantă, o geantă de plaja sau un set de picnic. „Premiile instant se acordă în funcție de valoarea cumpărăturilor! Te așteptăm la Summer Sale Party!”, mai precizează Shopping City Piatra-Neamț. (ZCH NEWS; FOTO: Shopping City Piatra-Neamț)

Articolul precedentInfractoarea care l-a scos pe Cezar Filip din poliție, internată într-un centru educativ
Articolul următorFOTO Material lemnos de 25.566 de lei confiscat de poliţişti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.