20.000 de lei pentru cadouri la elevii şi profesorii din comuna Bălţăteşti, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn şedinţa extraordinară de îndată a Consiliului Local Bălţăteşti, de vineri, 11 decembrie, aleşii locali au aprobat în unanimitate alocarea sumei de 20.000 de lei din bugetul local pentru achiziţionarea de cadouri de Crăciun pentru şcolarii şi preşcolarii de la şcolile din comună.

De aceste cadouri vor beneficia 396 de elevi pentru care s-au alocat iniţial câte 50 de lei.

Ţinând cont că anul acesta nu vom mai putea sărbători festiv Crăciunul şi Anul Nou, în prezenţa elevilor de la şcolile noastre am considerat să alocăm această sumă de bani pentru a le oferi cadouri la fiecare.  O să dăm la fiecare copil câte o sacoşă cu cadouri în ea, pe care să le ducem la şcoli săptămâna viitoare”, a transmis Emilia Acozmei, primarul comunei.

Consilierul local PMP, Andrei Roban a venit cu propunerea ca de aceste cadouri din partea primăriei să beneficieze şi cele 35 de cadre didactice. Proiectul de hotărâre privind alocarea sumei de 20.000 de lei de la bugetul local pentru cadouri elevi a fost aprobat şi cu amendamentul acestuia.

C.T. STURZU

Articolul precedentLa băcănie – magazinul cu cea mai ieftină carne de porc și cel mai gustos prosciutto crudo
Articolul următorAlți 57 de nemțeni pozitivi la coronavirus, rata infectărilor a scăzut la 1,32 la mie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.