După ce o seamă de aleși, ultimul din cejeu fiind, s-au dedat la păcănele, acuma auzim că s-or apucat de vizionat filme cu dame desfrunzite aflate în exercițiul funcțiuni, adică pentru adulți. Mai exact cejeul este în fierbere să-l descopere pe cel sau cei care au fost atât de altruiști încât au distribuit și la ceilanți curioși materiale deocheate, spre amuzament sau aducere aminte, dupe caz. Damele mai în vârstă s-au bășicat grozav, și-au început să-și inventarieze memoria cu imagini ale unor gesturi mai decoltate făcute de aleșii județului, doar-doar or să identifice nerușinatul, în timp ce damele mai verzi au admis (cu un anume zâmbet) că e păcat ca inșii respectivi să nu treacă la practică și se dedau la pornăciuni fără satisfacție. Acuma, din ce știm noi, fapta asta are oarece iz penal erotic, pencă dacă se scot la lumină făptașii, o să-i vedem greu la cearcăn ori aleg de bună voie să plece în munți. Și e păcat că-s tineri săracii și numai trei.

 Tot pe la cejeu, odată cu filmele deocheate se mai zburătăcesc și oarece acte, deloc plăcute ochiului avizat la descoperit moșmande, dar care dau indicii păroase despre contracte. Astea pe lângă fel de fel de voci cu năduf la adresa unor creștini de acolo care nu au percutat la voia fostului șăf. De toate astea se pare că însuși cel mai deceveu dintre conselieri nu-i departe, că merge duma că îndată o să execute pe loc repaus la comanda din biroul unu și nu la cea din biroul unu de la pesedeu cum era obiceiul până acuma. Acuma, nu știm dacă motivul schimbării priorităților de ascultare este cirulația unor acte de care am pomenit mai sus, dar mai mlt ca sigur că e legată cu șnur maro de incompatibilitatea insului. Dar e de urmărit să videm cu se decevește treba în insttuție.

 Iarăși fierbere este consecutiv dării pe goarnă a cheltuielilor cu fotbalul și alte spoarte, că toată lumea se întreabă cine o să fie mamiferul ispășitor pentru toate plățile făcute în afara actelor de asociere. Acuma, la treaba asta e lesne de înțeles că măgăreața o să cază pe cei mai mici, care în efortul general de păstrare a scaunului, au făcut ce-o zis șăfu. Și cum șăfii se dau la fund că ei nu fac nimic, e limpede cine trage ponoasele. Acuma, noi mai știm că sunt oameni care dacă văd că o iau peste nări degeaba, ori li se umblă la buzunare, se apucă de degușat ba una, ba alta și nu neapărat de ciudă. Așa că, rămâne de văzut dacă scandalul se bagă sub preș ori se trece la recuperări de firfirei, ceea ce sigur o să se lase cu vuvuzele și cu excursii la instituția cu D și N și A.