În perioada 30 martie – 1 aprilie, au acționat în întreg județul, în medie, 53 de patrule zilnic, iar pentru prevenirea accidentelor rutiere au fost în stradă 19 polițiști, cu 6 aparate radar, în fiecare din aceste zile.

„Polițiștii au intervenit la 206 evenimente, dintre care 174 au fost sesizate prin 112. În urma intervenției, au fost aplanate 85 de stări conflictuale. În timpul acţiunilor desfăşurate, au fost constatate 70 de infracţiuni, fiind prinse în flagrant delict 8 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 434 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 82 la Legea nr. 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

La rându-le, polițiștii rutieri au aplicat 347 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 161 pentru viteză și 3 pentru consum de alcool. Ca măsuri complementare, au fost reținute 35 de permise de conducere, dintre care 3 pentru consum de alcool și 20 pentru viteză. De asemenea, au fost retrase 15 certificate de înmatriculare. De mâine, la sediul IPJ Neamț încep ședințele pentru organizarea dispozitivelor de ordine și siguranță publică în perioada Paștelui ortodox. (C.M.)

Articolul precedentRossal Târgu-Neamţ zona 3 anunţă majorarea tarifului în mediul rural la serviciul de salubrizare
Articolul următorNemțenii nu au acces la noile servicii medicale pe anul 2018
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.