0:00

Tradiționala premiere a olimpicilor va avea loc, și anul acesta, în cadrul evenimentului Piatra Fest, de Zilele Municipiului Piatra-Neamț. Primăria va aloca pentru această ediție – printr-o hotărâre de Consiliu Local a cărei proiect va fi discutat în ședința extraordinară de joi, 20 iunie – suma de 107.750 lei pentru premiile în bani și 2.760 lei pentru diplome și flori.

147 de olimpici și profesori vor fi premiați de Primăria Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPotrivit proiectului fiecare olimpic care a reușit să obțină locul I la olimpiade și concursuri școlare va primi un premiu în bani de 1.000 de lei, 750 de lei pentru locul II, 500 de lei pentru locul III și 300 de lei pentru o mențiune. Premiul profesorilor coordonatori nu va ține cont de locul obținut de elevi, va fi de 1.000 de lei pentru fiecare cadru didactic îndrumător.

147 de olimpici și profesori vor fi premiați de Primăria Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVor fi premiați 87 de elevi care au obținut 97 de premii și mențiuni la olimpiade naționale și internaționale, olimpici pregătiți de 60 de profesori. Aceștia provin din 10 licee sau colegii și 5 școli gimnaziale, după cum a precizat Florin Jbanca, purtătorul de cuvânt al primăriei. Anul trecut, în cadrul Galei Generațiilor 2023,  au fost premiați 99 de elevi și profesorii lor îndrumători. Un premiu special de 200.000 de lei a fost acordat echipei FC Ceahlăul pentru promovarea în Liga a II-a de fotbal.

Angela Croitoru

Articolul precedentNeamț: angajări la Rifil
Articolul următorCod galben de caniculă pentru Regiunea Nord-Est
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.