Numărul de cazuri COVID-19 crește semnificativ atât la nivel național cât și în Neamț. Astăzi, 23 septembrie, în acest județ au fost raportate 147 de persoane nou infectate cu SARS-COV-2.

Comuna Tupilaţi are o incidenţă de 8,49 la mia de locuitori, cu 18 persoane infectate în ultimele 14 zile. Alte două comune, Dragomireşti şi Gârcina au o incidenţă de peste 4 la mia de locuitori şi se află în zona galbenă. Alte 14 comune au incidenţă de peste 2 la mia de locuitori: Făurei, Vânători Neamţ, Doljeşti, Urecheni, Stăniţa, Girov, Tazlău, Valea Ursului, Agapia, Bălţăteşti, Ţibucani, Gândinţi, Bâra şi Costişa.

În Piatra Neamţ sunt 207 infectări în ultimele 24 de ore şi o incidenţă de 1,84 la mia de locuitori, iar în Roman – 89 persoane nou infectate şi 1,30 la mie.

Trei nemţeni infectaţi cu noul coronavirus au decedat în ultimele 24 de ore. Un bărbat de 74 de ani cu insuficienţă renală cronică, tulburări neurologice şi boli cardiovasculare a murit la Spitalul Municipal Roman. În Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ au fost două decese: o femeie de 81 de ani şi un bărbat de 77 de ani, ambii cu probleme grave cardiovasculare.

Incidenţa pe localităţi o puteți consulta în tabelul de mai jos.

incidenta L 23.09.2021

Angela Croitoru

Articolul precedentUn șofer „curajos” s-a predat polițiștilor aflați la locul unui accident
Articolul următorFoto. Video. Deschiderea Târgului de Carte Libris 2021
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.