0:00

Doi tineri au avut necazuri în trafic pe 13 mai, ambii fiind implicați în evenimente rutiere, pentru care s-au ales cu mai multe acuze penale. În primul caz, este vorba de un tânăr de 18 ani, din Girov, care a ieșit la plimbare cu mopedul și a accidentat o octogenară, la Borca. ”După producerea evenimentului rutier, tânărul ar fi părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea polițiștilor. Acesta a fost depistat de polițiști, la scurt timp, în localitatea Girov”, anunță IPJ Neamț.

13 mai, zi cu ghinion în trafic pentru doi nemțeni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVerificările au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar mopedul pe care acesta îl conducea nu era înmatriculat sau înregistrat. Acum este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În aceeași zi un alt eveniment rutier a avut loc la Roznov. O tânără pietreancă de 22 de ani, la volan fiind, a surprins și accidentat un bărbat de 54 de ani, din Borlești, care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă. După impact, șoferița a mutat mașina la circa 300 de metri față de locul impactului, modificând astfel locul producerii accidentului, fără încuviințarea polițiștilor. A fost deschis dosar penal cu acuze de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. (G.S.)

Articolul precedentUn șofer băut a fost prins în trafic cu viteză de raliu
Articolul următorAvertizare de poluare pe râul Bistrița. Trei localități din Neamț au fost vizate de mesaje RO-ALERT
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.