Astăzi, de Ziua Națională, 13 jandarmi nemțeni au fost avansați în grad înaintea expirării stagiului minim (la exceptional, cum se spune în limbaj usual), în cadrul unei ceremonii care a avut loc în curtea unității.

”Un ofițer și 12 subofițeri, care s-au distins prin modul de executare a misiunilor, rezultate deosebite obținute în îndeplinirea atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă au fost avansați în gradul militar următor, înaintea expirării stagiului minim în grad. În aceeași atmosferă plină de emoţie, celor doi colegi plt. adj. Condurache Răzvan și plt. adj. Savin Ionel le-a fost înmânată Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne cu Însemn de Război, dinstincție care se conferă celor care au desfășurat acțiuni în teatrele de operarațiuni sau de război”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Neamț.

În cadrul aceleiași ceremonii, un jandarm al cărui nume nu a fost menționat în postare și-a luat rămas bun de la colegi, fiind trecut în rezervă după 21 de ani de activitate.

 

Articolul precedentÎngrijorător: 113 adolescente au născut, cea mai tânără are 14 ani
Articolul următorL2 Universitatea Cluj pierde din nou şi coboară pe 13