0:00

117 bilete de tratament balnear pentru pensionari în luna iunie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPensionarii nemţeni au la dispoziţie 117 bilete de tratament balnear, începând din 28 iunie, în următoarele stațiuni: Covasna, Căciulata, Sarata Monteoru, Amara, Bălțătești, Eforie-Nord, Herculane, Lacul Sărat, 1Mai – Oradea, Neptun, Felix, Pucioasa, Buziaș, Sângeorz – Băi, Slănic Moldova, Sovata, Târgu Ocna, Vatra Dornei și Nicolina, precizează Casa Judeţeană de Pensii Neamţ.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției.

Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00.

Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211353 sau la una din cele două adrese de e-mail: [email protected] sau [email protected]

„Pentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii, cu cel puțin 30 de zile înainte de prima lună din perioada în care se solicita sejurul, doar cererea tip – formularul aprobat prevăzut de Anexa nr.1 la Criterii (completat corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar), urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

Menționăm că până la această dată sunt depuse 4260 cereri de tratament balnear pentru anul 2022, fiind valorificat, pentru primele șapte serii de tratament balnear, un număr de 574 bilete de tratament”, precizează Biroul Comunicare, Relații Publice și Informatică al CJP Neamţ.

Angela Croitoru

Articolul precedentLansare de carte la Biblioteca Județeană G.T. Kirileanu: „Ştefan cel Mare şi moldovenii din vremea sa”
Articolul următorInspectorii de muncă încep controalele pe măsurile pentru caniculă. Amenzi de 1500-2500 de lei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.