0:00

Bărbat arestat pentru că şi-a violat fiica, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat din Iaşi a fost arestat preventiv 30 de zile, pe data de 2 aprilie 2016, fiind acuzat că şi-a violat fiica de 13 ani.

Ioan Florin Ciurcă este cercetat de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și viol, se precizează într-un comunicat de presă.

“Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat că, în cursul lunii iulie 2013, profitând de faptul că soția sa era internată în spital, inculpatul, rămânând singur la domiciliu cu cei patru copii minori în cursul nopții, a întreținut, prin constrângere, relații sexuale cu fiica sa în vârstă de 13 ani. Fapta nu a fost adusă la cunoștința organelor de poliție. De asemenea, în data de 21 februarie 2016, inculpatul Ciurcă Ioan Florin a intenționat să întrețină din nou relații sexuale cu fiica sa, iar din cauza faptului că aceasta a fugit de la domiciliu, a provocat scandal și a lovit-o pe soția sa, fiind anunțate organele de poliție”, potrivit comunicatului citat.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași a instituit măsuri de urgență legale cu privire la minorii aflați în familie, evaluând situația din punct de vedere psiho-social. Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii penale. (ZCH NEWS)

Articolul precedentIN MEMORIAM Dr. GHEORGHE DUMITROAIA (23 aprilie 1949 – 6 aprilie 2016)
Articolul următorGALERIE FOTO DIICOT: Spărgători de bancomate reţinuţi! Prejudiciu de 800.000 euro!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.