0:00

Arsene îi ia apărarea Emiliei Arcan și aruncă pisica apei în Primărie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiComunicat de presă PSD, ca reacție la poziția liberalilor în privința scandalului apei la Piatra Neamț.

Ionel Arsene, președinte PSD Neamț: PNL Neamț și primarul de carton Dragoș Chitic au demonstrat, încă o dată, că nu sunt în stare decât să exploateze electoral suferința nemțenilor

„Prin felul în care au tratat criza alimentării cu apă din Piatra Neamț, politicienii de strânsură de la PNL Neamț și primarul de carton Dragoș Chitic au demonstrat, încă o dată, că nu sunt în stare decât să exploateze electoral suferința nemțenilor.

Dacă ești primar și cetățenii care îți plătesc salariul suferă din cauza lipsei de apă, te apuci să cauți soluții pentru a remedia problema sau pentru a ajuta. În loc să facă asta, Chitic, făcut primar la apelul bocancilor, a găsit de cuviință să stea cu mâinile în sân și să arunce cu noroi. Atât a învățat, atât știe să facă. Idem colegii lui de la PNL, Cozmanciuc, parașutat de la Iași și Țapu Nazare, notoriu băgător de seamă când e vorba de momente importante pentru nemțeni în care este nevoie de solidaritate și colaborare pentru a găsi cele mai bune soluții.

Emilia Arcan, președintele CJ Neamț, a procedat corect în acestă criză a apei. A dat mai întâi posibilitatea instituției implicate, Apa Serv, să rezolve problema alimentării cu apă. Atunci când aceasta s-a dovedit ineficientă, a trecut la măsuri și a cerut demisia celor responsabili, fapt care s-a și produs. Asta înseamnă să-ți faci treaba corect și în interesul nemțenilor. Ceva ce acei manechini vorbitori de la PNL si primarul lor nu vor înțelege prea curând. Ei știu doar să se autoadmire în conferințe de presă, în care cer pompos demisii fără măcar să știe de ce. Îmi este jenă de lipsa lor de bun simț față de nemțeni. Îi întreb, oare nu le e rușine sau oarecare jenă să mintă și să manipuleze în felul în care o fac?

Stimați liberali de la Neamț, sunteți o rușine! Contribuția voastră la binele public este doar ciorovăiala de precupețe. Nu ați aflat până acum ce înseamnă responsabilitatea în fața cetățenilor și solidaritatea și nu veți afla prea curând. Pentru că nu aveți calitatea umană necesară”.

Articolul precedentPână la ancheta de la Școala ”Carmen Sylva”, rețelele de socializare s-au umplut cu reacții
Articolul următorDoliu în familia primarului Laurenţiu Leoreanu
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. adevarul e ca de cand doamna tovaras le-a cerut demisila alora, pe la unele robinete curge numa’ lapte si miere!
    sa vedeti cand or demisiona!

Comentariile sunt închise.