0:00

Traian Băsescu vine la Dacia Panoramic și lansează candidații Mișcării Populare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiOrganizația Neamț a Mișcării Populare (MP) își anunță candidații la localele din 5 iunie și, la marele eveniment, este așteptat însuși Traian Băsescu, fostul președinte al țării și președinte de partid acum.

Marea lansare va avea loc pe 25 martie, la cinematograful Dacia Panoramic din Piatra Neamț. „Evenimentul va începe la ora 17.00 și îi avem ca invitați pe domnul președinte Traian Băsescu și pe alți membri din conducerea națională. Atunci vom anunța candidații pentru toate cele 83 de localități din Neamț”, a declarat Laurențiu Dulamă, președintele filialei Neamț a MP.

Anunțul a fost făcut vineri, 11 martie, când liderul organizației nemțene a amintit și de proiectul inițiat de MP – „Piatra Neamț, oraș al tinerilor”, spunând că, doar prin atragerea de fonduri nerambursabile, s-ar putea crea locuri de muncă pentru tineri, astfel încât aceștia să nu mai plece din oraș. „De o lună de zile am început acest proiect și cea mai mare problemă rămâne faptul că tinerii nu au unde să lucreze și că, după ce termină școala, părăsesc orașul. Totodată, susținem școlile de meserii și crearea de centre pentru tinerii sportivi”, a adăugat Laurențiu Dulamă.

 

 

Andreea AMARIEI

Articolul precedentComunicat de presă Apa Serv SA (P)
Articolul următorAnchetă la o școală din Neamț: înregistrări audio incredibile
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. N-ar fi mai bine sa se duca cu gondola in varful dealului? Ca si-asa, aceasta functioneaza de dimineata pana seara fara tipenie de om. Si asta i-ar prinde bine si lu’ Base, ca daca-l apuca pantecaraia si n-o sa fie apa, are unde sa se duca.
    Chiar asa, domnilor primari, viceprimari si alti care mai sunteti, de ce telegondala consuma curent degeaba?

Comentariile sunt închise.