0:00

Procurorii DIICOT Iaşi au reţinut, joi, 28 ianuarie, pentru 24 de ore, 7 persoane acuzate de trafic de droguri, potrivit unui comunicat de presă. Paul Vlad Obreja, Ionuţ Andrei Paraschiv, Ovidiu Chelariu, Răzvan Gheorghe Baciu, Cristian Ştefan Homoranu, Mihai Iulian Pîrcălabu sunt acuzaţi de „săvârşirea infracţiunilor de  constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc în formă continuată,  deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu”, iar Cristina Solomon de „săvârşirea infracţiunilor de  constituire a unui grup infracțional organizat şi complicitate la trafic de droguri de risc în formă continuată”.

DIICOT: Cannabis şi sume importante de bani capturate de la un grup infracţional, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada iulie 2015-ianuarie 2016,  membrii grupului infracțional organizat au procurat, comercializat şi pus în vânzare  cantități importante de cannabis (peste 6 kilograme) pe piața ilicită din Iaşi şi alte localități din ţară, în scopul obținerii de foloase materiale. Cu ocazia perchezițiilor domiciliare la locuințele inculpaților au fost ridicate 1.083 de grame de cannabis, precum și 213.700 de lei, 6.520 de euro, 300 de lire sterline și 900 USD, sume de bani proveniţi din activitatea infracţională”, potrivit comunicatului citat.

Procurorii vor sesiza Tribunalul Iaşi cu propunere de arestare preventivă. În cazul altor două persoane audiate a  fost dispus controlul judiciar. Acţiunea a fost efectuată împreuna cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iaşi. Suportul de specialitate a fost asigurat de Departamentul de Informații şi Protecție Internă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPeste 33.000 de nemţeni au avut nevoie de cazier anul trecut
Articolul următorPSD, jos mâinile de pe cultura nemțeană! – mesaj de la PNL (P)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.