0:00

Joi, 28 ianuarie, consilierii locali din Bicaz se vor reuni în ședință, pentru a dezbate 19 proiecte de hotărâre stabilite pe ordinea de zi. Dintre acestea, cel mai important este cel legat de aprobarea bugetului local. De altfel, pe site-ul Primăriei Bicaz a fost publicat pentru dezbatere publică proiectul de buget venituri și cheltuieli, pe anul 2016:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2016/01/bicaz-proiect-buget-2016.pdf

Un alt proiect de pe ordinea de zi vizează alocarea din bugetul local a sumei de 2.500 de lei către Asociația Culturală ”Piatra-Corbului” Bicaz, în vederea editării unei reviste.

La numărul 7, din lista proiectelor de hotărâre, este amintit proiectul referitor la stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2016. La aceeași ședință se va dezbate și propunerea de aprobarea a unui acord de parteneriat între Consiliul Județean Neamț, Orașul Bicaz, Hangu, Poiana Teiului, Ceahlău în vederea realizării proiectului ”Turism de agrement-valorificarea potențialului turistic din zona Lacului Izvorul Muntelui”.

Un alt punct de interes ce va fi atins de legislativul Bicazului îl reprezintă proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiție ”Reabilitare Str. Izvorul Muntelui (DJ155F) L-1364 ml”. De asemenea, în aceeași ședință se va discuta despre aprobarea listei de repartizare a 5 locuințe ANL, spre închiriere, pentru tineri. (Marian TEODOROF)

Articolul precedentDacă l-aţi văzut, sunaţi la 112! Suferă de o afecțiune psihică cronică!
Articolul următorCând poliţiştii nu au linişte: amenzi de peste 100.000 lei!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.