0:00

Drăgușanu, candidatul ALDE la Primărie * Iacoban, primit cu brațele deschise, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCălin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, co-președinții ALDE, au anunțat, într-o conferință de presă ținută astăzi, 21 ianuarie, la Piatra Neamț, candidatul pe care îl susțin pentru funcția de primar. Acesta este nimeni altul decât actualul deputat Cătălin Drăgușanu, fostul contracandidat al primarului Gheorghe Ștefan la alegerile din 2012.

La întâlnirea de astăzi, pe lângă cele două nume cunoscute pe plan național, s-au aflat vicepreședintele Senatului, Vasile Nistor, cei doi co-președinți ai organizației ALDE Neamț, Cătălin Drăgușanu și Ioan Asaftei, dar și noul membru de partid, fost președinte al Consiliului Județean (CJ) Neamț până marți seara, Constantin Iacoban.

„Doresc să vă anunț că domnul Cătălin Drăgușanu este candidatul ALDE pentru Primăria Piatra Neamț. avem nevoie de o administrație locală mai curajoasă și, așa cum chiar domnul Drăgușanu a spus, important este să venim cu soluții pentru a repara greșelile celor din trecut, nu să căutăm să acuzăm vinovații de până acum”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Și dacă tot s-a făcut anunțul, candidatul ALDE la Primăria Piatra Neamț a spus că nominalizarea nu-l surprinde și crede că nu mai surprinde pe multă lume acum.

„Le mulțumesc celor de la centru că și-au început vizitele în teritoriu cu cea de la Neamț. În 2012 am luptat pentru schimbare. Nu mai vrem promisiuni, ci lucruri concrete. Programul meu, la care încă se lucrează, se va axa pe servicii mai bune în administrația publică, o calitate a vieții îmbunătățită, și aici mă refer atât la sănătate, cât și la educație. Trebuie de acum să ne facem o echipă puternică”, a spus Cătălin Drăgușanu.

Iacoban și Drăgușanu, oamenii pe care se bazează ALDE la Neamț

Drăgușanu, candidatul ALDE la Primărie * Iacoban, primit cu brațele deschise, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDaniel Constantin a ținut să adauge că Drăgușanu a câștigat și alegerile locale din 2012, dar că rezultatul dat de votul pietrenilor a fost schimbat peste noapte. Totodată, co-președintele ALDE a anunțat că acum are mare încredere în reușita partidului și la nivel județean, avându-l ca nou membru pe Constantin Iacoban.

Prezent la discuții, fostul președinte al CJ Neamț a dat, din nou, dovadă de umor, începându-și discursul cu o pildă, dar a ținut să sublinieze că problemele județului Neamț ar trebui să nu rămână ignorate.

„Mi-e atât de drag că am venit în această echipă! Avem nevoie de drumuri bune. Avem nevoie de un drum Piatra Neamț-Bacău, de un drum de calitate Bicaz-Cheile Bicazului ca să ajungă și cei din Budapesta să ne vadă mănăstirile. Avem nevoie de un centru de afaceri. Județul Neamț este cel mai ignorat județ de pe hartă”, a spus Constantin Iacoban îndreptându-și privirea spre șefii naționali ai ALDE. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentNEAMŢ: „Campioni” la „exploatarea copiilor pentru comiterea de infracţiuni”
Articolul următorEmilia Arcan, preşedinte al CJ Neamţ * Daniel Vasiliu, ales vicepreşedinte
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.