pietricica turism

accident indicatorUn bărbat (LI, 64 de ani) din Bucecea (Botoşani) a accidentat o femeie, de 47 de ani, miercuri, 20 ianuarie, pe trotuar, după care a părăsit locul faptei.

“Conducătorul auto a fost identificat ulterior de organele de poliţie. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Botoşani.

Tot miercuri, 20 ianuarie, la ora 12:00, un minor, în vârstă de 7 ani, din comuna Ungureni (Botoşani), a fost accidentat de un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, în timp ce se angajase neregulamentar în traversarea DN 29. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauza continuă cercetările, urmând să fie dispusă soluţie procedurală. (ZCH NEWS)