0:00

FC Ceahlăul s-a reunit pentru partea a doua a sezonului, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Mironaş, Maccoppi, Dighera şi Massone (s-d)

Ceahlăul s-a reunit marţi, 19 ianuarie la sediul clubului în vederea reluării pregătirilor. Alături de noul antrenor, italianul Stefano Maccoppi, profesorul pietrean Lidi Chertic a fost păstrat în cadrul corpului tehnic al divizionarei secunde pietrene. Ca secund al lui Maccoppi a fost adus un alt tehnician italian: Dario Dighera. Angelo Massone le-a cerut jucătorilor “seriozitate pentru îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare şi, de acum înainte, numai victorii”.

După două săptămâni de readaptare la efort, echipa va intra într-un program de pregătire centralizată pe plan local, cantonament ce va include şedinţe duble de antrenament, completate cu meciuri test în zilele de miercuri şi sâmbătă. În această perioadă, Massone a anunţat că în vestiarul pietrenilor vor mai veni 12 – 15 jucători străini.

Marian Drăghiceanu a fost oprit să plece la teste pentru cluburile Galatasaray Istanbul şi Lazio Roma. Massone a fost rugat de noul antrenor Stefano Maccoppi să nu se despartă de tânărul fotbalist. „Marian este tot cu noi. Nu a plecat şi nici nu va pleca la vreo probă de joc, nicăieri, cel puţin în perioada imediată“, a declarat acţionarul majoritar.

Lotul prezent la reunire

Chelaru şi Cîmpeanu (portari), Hebriştean, Cădere, Olteanu, Mitrofan, Şoimaru, Amariei (fundaşi), Ştefăniţă, Barb Copoţ, Drăghiceanu, Cristea, Mateeş, Robert Vasile, Roşu (mijlocaşi), Nedelcu, Lupei, Mateiciuc (atacanţi). Lotul a mai fost completat cu Margine şi portarul Barna (rămaşi din vechiul grup al divizionarei secunde pietrene), mijlocaşul Pintilie, respectiv cu primele două noi achiziţii: spaniolul Ortega şi italianul Pantano. Absenţi motivat: Călin şi Tăbăcariu, ultimul aflat în negocieri pentru un împrumut la Rapid. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentConcertul cvartetului „Artes” – oră modificată
Articolul următorJudeţul Neamţ sub COD GALBEN de ger * Temperaturi de -28 de grade Celsius!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.