0:00

Se caută un fals poliţist!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiOamenii de ordine ieşeni caută un fals poliţist, după ce au fost sesizaţi de către o persoană că a fost victima unei înşelăciuni prin metoda ACCIDENTUL, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Iaşi.

La data de 4 ianuarie 2016, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie au fost sesizaţi de către o tânără de 17 ani, despre faptul că a fost contactată pe telefonul fix de către un necunoscut, care a informat-o că este poliţist rutier şi că tatăl său a fost grav rănit în urma unui accident rutier, având nevoie de bani pentru o intervenţie chirurgicală. Persoana vătămată a conştientizat că este victima unei tentative de înşelăciune, încheind convorbirea cu apelantul. Ulterior aceasta şi-a contactat tatăl, care i-a comunicat că nu a fost implicat în vreun accident rutier”, se menţionează în comunicatul citat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la înşelăciune, iar cercetările continuă în vederea identificării falsului poliţist şi tragerii acestuia la răspundere penală. (ZCH NEWS)

Articolul precedentIncendiu la un atelier de mobilier din Târpeşti
Articolul următorŞcolile din Moldova în fața iernii
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.