0:00

11 copii din Adjudeni, internați în spital, după ce-au mâncat ceva stricat într-o tabără din Suceava, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiA fost agitație, în seara de 21 august, la o pensiune din Poiana Micului, județul Suceava, unde se aflau în tabără 27 de copii. La scurt timp după ce-au mâncat, 12 dintre ei, cu vârste între 6 și 16 ani, au început să se simtă rău. Au fost transportați la spital, iar 11 dintre ei au fost internați.

”Toți aveau grețuri, vărsături și diaree, 4 au fost internați în secția de pediatrie, iar 7 în secția de boli infecțioase”, a declarat Mircea Macovei, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Suceava. ”Astăzi, 22 august, starea lor este stabilă și probabil în scurt timp vor fi externați. Nu știu ce anume au mâncat , dar există o anchetă epidemiologică în curs de desfășurare și se va stabili”.

Ca de obicei în astfel de cazuri, mai ales când nu toți copiii din tabără ajung la spital, primele informații apărute în presa locală indică faptul că participanții la tabără ar fi mâncat produse pe care le-au procurat singuri.

C.M.

Articolul precedentAtenție: accesul în curtea Spitalului Județean Neamț îngreunat de lucrările de asfaltare
Articolul următorIȘJ Neamț: Noi inspectori și directori numiți prin detașare