0:00

Maşină răsturnata la Bicazu Ardelean, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr, de 18 ani, din Bicazu Ardelean, proaspăt posesor de permis de conducere, s-a răsturnat cu maşina, în după-amiaza de 14 decembrie, pe DN 12 C, în localitate. Şoseaua era acoperită cu mâzgă, iar conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei într-o curbă şi autoturismul s-a răsturnat pe acostament. Ambii ocupanţi ai maşinii au fost răniţi. Poliţiştii au întocmit un dosar penal în cauză pentru vătămare corporală din culpă.

Tot în după-amiaza de 14 decembrie, o femeie, de 35 de ani, din judeţul Suceava, care conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din Târgu Neamț, a lovit uşor un bărbat care traversa, pe marcajul pietonal.

În aceeaşi după-amiază, pe DN 15, la Săvinești, a fost accidentată o fetiţă, de 10 ani, care voia să traverseze, dar prin loc nepermis şi fără să se asigure. Maşina care a lovit-o era condusă de un bărbat, de 55 de ani, din Bacău, care a frânat brusc, dar n-a reuşit totuşi să evite impactul. Copila a avut noroc şi a scăpat cu leziuni uşoare. (C. MIRCEA)

Articolul precedentPercheziţii la comercianţi de articole pirotehnice
Articolul următorPăcăleli cu ITM-ul
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.