0:00

TRAGEDIA COLECTIV #62, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBilanţul incendiului produs în 30 octombrie în clubul „Colectiv” a ajuns la 62 de morţi, după ce o altă persoană – o tânără de 24 de ani – a murit, marţi dimineaţă, 15 decembrie, la Spitalul de Arşi din Capitală. Tânăra se afla în stare critică de la început, la Secţia de Terapie Intensivă, având arsuri grave pe o mare suprafaţă a corpului, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Arşi din Capitală, Adrian Stănculea.

O victimă a incendiului produs în 30 octombrie şi-a pierdut viaţa, duminică, 13 decembrie, într-un spital din Germania. Ioana Raluca Pănculescu, de 36 de ani, a fost transportată în urmă cu o lună la o clinică din Germania de la Spitalul „Bagdasar Arseni”, cu un avion militar. Anunţul a fost făcut de familia tinerei şi confirmat de Ministerul Sănătăţii. Ioana era în stare foarte gravă, având arsuri pe o mare parte din corp şi complicaţii digestive.

Marţi, în spitale din Capitală, mai sunt internaţi 18 răniţi, dintre care 3 la Spitalul de Arşi, la Spitalul „Bagdasar-Arseni” – 2, la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” – 3, la Spitalul Elias – 2, la Spitalul Militar Central – 4, la Spitalul de Urgenţă Floreasca – 3 şi la Institutul „C.C. Iliescu” – un pacient. (ZCH NEWS; FOTO: Andreea Alexandru – Mediafax)

Articolul precedentCJ Neamţ: Despre săli de operaţie şi heliport la Spitalul Judeţean
Articolul următorAccident cu două victime la Bodeşti
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.