carmen nastasa pes activistsLa invitația europarlamentarului Victor Negrescu, președinte al PES activists România și vicepreședinte al PSD, Denisa-Elena Popescu si Carmen Nastasă au reprezentat judeţul Neamţ la Bruxelles în calitate de reprezentanţi ai organizaţiei județene a PES activists.

”Sunt foarte bucuros să-i am alături de mine pe cei 65 de colegi din PES activists România, veniți la Bruxelles din toată țara, pentru a cunoaște cât mai multe despre rețeaua europeană a PES activists, Partidul Socialiștilor Europeni și Parlamentul European. Suntem o echipă tot mai numeroasă ceea ce demonstrează interesul și dorința românilor de a participa la politica europeană. Programul a cuprins o întâlnire cu Marije Laffeber, secretarul general adjunct al PES, cu care am avut un dialog foarte constructiv, vizita Parlamentului European dar și o serie de dezbateri pe teme de actualitate europeană”, a declarat Victor Negrescu.

Rețeaua PES activists din România este cea mai puternică organizație de activiști PES din Europa, numărând peste 10.000 de membri în toată țara, și singura organizație politică cu caracter european din țara noastră.

“Organizația noastră își dorește să crească participarea cât mai multor români la procesul decizional european. Am fost onorate să reprezentăm județul nostru la Bruxelles și ne dorim ca vocea noastră să fie auzită de decidenții europeni. Președintele organizației noastre, europarlamentarul Victor Negrescu, ne-a demonstrat că prin muncă și inițiativă poți schimba lucrurile în bine la nivel european și poți îmbunătății imaginea țării noastre peste hotare”, a declarat Carmen Nastasă,  reprezentanta organizației locale a PES activists Neamț. (ZCH NEWS)