0:00

Constantin Iacoban, preşedintele CJ Neamţ, a făcut, luni, 14 decembrie, la o lună de la vizita anterioară, o nouă deplasare pe şantierul de la Taşca, acolo unde se realizează drumul de acces la Staţia de transfer. Vremea bună din ultima perioadă a permis efectuarea lucrărilor, iar astăzi, când şeful legislativului judeţean a ajuns în zonă, treaba era în toi. Preşedintele CJ Neamţ a precizat că se văd diferenţe faţă de faza în care a lăsat şantierul în urmă cu o lună, dar trebuie insistat pentru terminarea lucrărilor, în cât mai scurt timp posibil, pentru că oricând condiţiile meteo ar putea deveni nefavorabile derulării proiectului.

„Este foarte important să terminăm ceea ce a fost început şi să putem încheia încă un proiect. La Taşca au fost finalizate Staţia de transfer şi cea de sortare şi trebuie puse la punct elementele de legătură, care înseamnă inclusiv acest drum”, a declarat Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

Staţia de transfer de la Taşca a fost realizată prin proiectul Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Neamţ şi are o capacitate de 9.000 de tone pe an. Valoarea acestei investiţii este de 3.104.714 lei, inclusiv TVA. Staţia de sortare a fost construită printr-un proiect Phare şi are o capacitate de 2.500 de tone pe an. Drumul de acces la Staţia de sortare şi transfer are o lungime de 927 de metri şi o valoare de 2.017.253 de lei, inclusiv TVA. Această investiţie nu este eligibilă în cadrul proiectului şi este suportată din bugetul CJ Neamţ.

Articolul precedentTÂRGU-NEAMŢ: Centru de Informare Turistică din ianuarie 2016
Articolul următorCum poți să ajungi student cu maxim 2.000 de cuvinte
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.