0:00

Circulaţie în condiţii de ceaţă în Iaşi şi Vaslui, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCentrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că, sâmbătă seară, 12 decembrie, în judeţele Iaşi şi Vaslui traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață, vizibilitatea fiind sub 50 de metri pe pe DN24 Iași – Vaslui.

În condiții similare se circulă și în județul Brăila, pe DN2B Brăila – Buzău și pe DN21 (E584) Brăila – Slobozia. Întrucât şi partea carosabilă a acestor drumuri este umedă, iar temperaturile sunt scăzute, se acționează, preventiv, cu material antiderapant.

Deoarece Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru județele Buzău, Brăila, Vrancea, Vaslui și Galați atenționări nowcasting cu cod galben referitoare la ceață poliţia le recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza în funcție de vizibilitate, să mărească distanța în mers și să nu se angajeze în depășiri riscante. Luminile de ceață trebuie folosite doar dacă vizibilitatea scade semnificativ, pentru a nu-i stânjeni pe ceilalți participanți la trafic. (ZCH NEWS)

Articolul precedentNemţean acuzat de tâlhărie la Bacău! A smuls cerceii unei femei!
Articolul următorEURO 2016: România, în grupă cu Franţa, Elveţia şi Albania
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.