0:00

Polițiștii de frontieră din Dorohoi au reuşit să prindă 5 imigranţi din Bangladesh (2) și Afganistan (3), cu tot cu cele două călăuze, cetățeni români, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

Reuşita s-a consemnat miercuri, 9 decembrie, la ora 17:30, în localitatea Pomârla. Poliţiştii au oprit un autoturism marca Opel, înmatriculat în România, despre care se dețineau informații că ar fi implicat în activități infracționale. În autoturism se aflau 7 bărbaţi, dintre care 5 nu vorbeau limba română și nu dețineau documente de identitate și doi cetățeni români.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că străinii sunt trei cetățeni din Afganistan și doi din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani. Aceștia au declarat că au trecut ilegal frontiera din Ucraina, cu scopul de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen. Totodată polițiștii de frontieră au stabilit faptul că migranții au fost călăuziți până în localitatea de frontiera Pomârla de cetățeanul român Daniel P., în vârstă de 24 de ani. Pentru a transporta persoanele până în localitatea Dorohoi, Daniel P. i-a solicitat ajutorul cetățeanului român Bogdan G., de 19 ani, șoferul autoturismului oprit la control”, a declarat purtătorul de cuvânt STPF Botoșani, subcomisar de poliție Minodora Răcnea. (ZCH NEWS)

Articolul precedentJandarmeria Neamţ şi-a făcut pagină de Facebook
Articolul următorInfractorii se pregătesc de sărbători şi fură tot ce prind
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.