0:00

Tânăr de 22 de ani, accident mortal, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr de 22 de ani din localitatea Traian, comuna Săbăoani, şi-a pierdut viaţa în noaptea de 11 spre 12 noiembrie,în jurul orei 3, într-un accident petrecut la câţiva paşi de casă.

Tânărul conducea un autoturism Ford şi, din motive care n-au fost stabilite încă, a ieşit de pe şosea (DN 2, supranumit „Şoseaua morţii”) prin dreapta direcţiei de mers, iar maşina s-a izbit violent de un podeţ din beton. Impactul a fost atât de violent încât şoferul, care nu purta centura de siguranţă, a murit pe loc.

Iniţial, echipajelor de intervenţie li s-a comunicat că tânărul este inconştient, însă la faţa locului cadrele medicale au constatat că este decedat”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Urmează ca la necropsie să se stabilească dacă a fost sub influenţa alcoolului. Cercetările continuă pentru a se stabili, de asemenea, cauza şi împrejurările în care s-a produs accidentul”. (C. MIRCEA)

Articolul precedentDNA: Poliţist judecat pentru operaţiuni financiare oneroase
Articolul următorDoi răniţi din „Colectiv” au murit în această dimineaţă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.