Din cei trei candidați care și-au anunțat, prin dosare, intenția de a fi șefi ai celei mai mari unități spitalicești din județul Neamț, numai unul a fost norocos, potrivit rezultatelor afișate astăzi, 6 iulie, de comisia de concurs. Liviu Negelschi, actualul interimar, și Antonia Carla Paiu, căsătorită Simionescu, au fost respinşi în etapa eliminatorie a selecţiei dosarelor. Motivele juriştilor le regăsiţi aici.

A rămas în cursă doar Nicolae Lambru, care, în funcţie de eventualele contestaţii depuse până mâine, 7 iulie, ora 16, şi în funcţie de soluţionarea lor, de pe 10 iulie, tot ora 16, are şanse să fie finalistul competiţiei şi viitorul director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

 

Potrivit calendarului de concurs stabilit de Consiliul de Administraţie, pe 11 iulie ar urma să fie afişate pe site-ul unităţii proiectul de management rămas în concurs, iar pe 17 iulie, începând cu ora 10, finalistul susţine public (!!!!) proiectul de management, la Clubul spitalului. Rezultatele vor fi afişate pe 18 iulie, la ora 16. După etapa regulamentară de contestaţii – 19 iulie, ora 16 – şi termen pentru soluţionarea acestora – 21 iulie, aceeaşi oră, se va şti cine este managerul cu drepturi prin concurs la Spital. Cine conduce… e altă treabă. (D.O.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pietricica turism