0:00

Garnizoana Piatra Neamț organizează ceremonia militară dedicată marcării „Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății”. Manifestarea are loc pe 22 decembrie, în Piaţa Tricolorului din Piatra Neamț, cu începere de la ora 12:00.

„Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății” marcată în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProgramul cuprinde salutul Drapelului de Luptă al Batalionului 634 Infanterie „Mareşal Józef Piłsudski”, intonarea imnului naţional al României, oficierea serviciului religios, alocuţiunea prefectului judeţului Neamţ, depunerea de coroane la Monumentul Revoluţiei şi se încheie cu defilarea Drapelului de Luptă şi a gărzii de onoare, constituită din militari ai Batalionului 634 Infanterie „Mareşal Józef Piłsudski” din Piatra Neamţ, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

22 decembrie a fost declarată „Ziua Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii” prin Legea nr.258 din anul 2002, modificată cu Legea nr.273 din anul 2011.

(G. S.)

Articolul precedentMoșul și echipa PSD Roman, daruri de Crăciun pentru copiii de la Centrul “Iubire și Speranță”
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: „Fac parte din Comisia specială comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru combaterea traficului de persoane”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.