Ziua Națională a Salvatorilor Montani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTuriștii aflați în Durău pot participa pe 1 august la Ziua Porților Deschise ce are loc la sediul central al Salvamont Neamț. Acțiunea se desfășoară în intervalul orar 11:00-15:00 și este prilejuită de marcarea Zilei Naționale a Salvatorilor Montani. Timp de câteva ore cei interesați pot afla cum lucrează cei care au ales să-și dedice viața salvării celor aflați în dificultate în mediul montan.

Acei care vor dori să ne fie alături pentru câteva minute vor putea vedea dotarea tehnică cu care zi de zi veghem la siguranța dumneavoastră. Autospeciale, mijloace de salvare de ultimă generație, comunicații digitale, modulul de salvare avansat, echipamnete de intervenție și supraviețuire,  echipamente medicale și demonstrații ale centrului de analiză de date a imaginilor relizate în cadrul misiunilor aero a dronelor de căutare&salvare Enterprize 3T”, anunță Salvamont Neamț pe pagina de Facebook.

(G.S.)

Articolul precedentDefinitivat 2023. Notele finale pentru candidații din regiunea Nord-Est
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: „4 zile pe lună de muncă la domiciliu sau în regim de telemuncă pentru părinții care au nevoie să petreacă timp cu copiii!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.