În fiecare an, la începutul lunii octombrie, Școala românească marchează o sărbătoare care a intrat deja în tradiție – Ziua Internațională a Educației. Este, de fapt, ziua tuturor celor care activează în Educație: profesori, învățători, educatori, psihologi, consilieri școlari, bibliotecari, laboranți, pedagogi școlari etc.

Ziua Internațională a Educației – Mesajul inspectorului școlar general Viorel Stan, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiZiua Mondială a Educației reprezintă un simbol semnificativ al înțelegerii, conștientizării  și aprecierii față de contribuția pe care profesorii o au în  educație și dezvoltare. Această zi oferă ocazia de a atrage atenția asupra rolului cadrelor didactice în societate.
Anul școlar 2014-2015, care s-a încheiat recent, a însemnat, pentru Școala românească și pentru Școala nemțeană, o mai accentuată punere în valoare a preocupărilor de învățare și de formare. Numeroasele reușite ale elevilor și dascălilor nemțeni s-au configurat în cadrul olimpiadelor școlare, al concursurilor artistice și al competițiilor sportive, care s-au organizat și desfășurat la nivel național și internațional.
Pentru aceste rezultate și pentru calitatea deosebită a întregii activități instructiv-educative, îi felicităm pe elevi și vă felicităm și pe dumneavoastră, profesorii lor!
Astăzi, 5 octombrie 2015, în toate școlile nemțene, se marchează un moment al bilanțului, dar și al proiectelor pentru întregul an școlar.
Cu prilejul Zilei Mondiale a Educației, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Neamț vă dorește Dumneavoastră, Oamenilor Școlii Nemțene, sănătate, putere de muncă și succes deplin în activitatea  pe care o desfășurați!
La mulți ani!
INSPECTOR ȘCOLAR GENERAL,
Prof. dr. VIOREL STAN
Articolul precedentEmilia Arcan – aleasă vicepreşedinte la nivel naţional
Articolul următorAccident grav la Pipirig: tânăr descarcerat după o depăşire riscantă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.