Bicăjenii au dat startul la distracție, vineri, 21 octombrie, primii care au intrat în atmosferă fiind iubitorii sportului, fie că vorbim de minifotbal, șah sau mountain-bike.

În aceeași zi, cei mai mici, de la școlile și grădinițele din Bicaz, au făcut demonstrații de imaginație, dând viață asfaltului cu ajutorul cretei. Seara a aparținut elevilor și profesorilor de la Liceul ”Carol I”, care au ”învățat”, până la miezul nopții, cum să petreacă alături de cântăreața Raluka.

Cea de-a doua zi, sâmbătă, 22 octombrie, a început cu Târgul ”Montana – 2016”, unde crescătorii de animale și-au scos la ”notat” exemplarele crescute în propria gospodărie.

În după-amiaza aceleiași zile, a urmat momentul Bibliotecii ”Mihai Eminescu”, unde tineri poeți din mai toate colțurile țării și-au citit creațiile, iar Marco Bălău (elev la Liceul de Artă ”Victor Brauner” din Piatra Neamț), Ionuț Stoian, Marius Coșerariu și Cristina Marin au încântat auditoriul cu acordurile lor. În tot acest timp, pereții bibliotecii au fost „tapetați” cu lucrări impresionante din Expoziția de pictură ”Splendori autumnale” (au expus: Dumitru Bezem, Oana Gavriliu, Lucian Gogu Craiu, Ioan Popei, Petru Vamanu). Astăzi, de la ora 13, distracția se va muta pe scena amenajată pe stadionul ”Cimentul”, ”cireașa de pe tort” fiind cunoscuta trupă DJ Project, care va concerta la Bicaz pentru prima oară – detalii, aici. (M.T.)

Articolul precedent100 de ani de Vânători de Munte
Articolul următorLIGA A IV-A: Bradul Borca – Voinţa Ion Creangă, derby-ul etapei!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.